Η Μαρία Δεληκωνσταντίνου είναι επαγγελματίας ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Αποφοίτησε από την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης “Ίασμος” του Β. Διαμαντόπολου. Είναι επίσης, πτυχιούχος του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το1999 εργάζεται ως ηθοποιός, έχοντας συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές στα κανάλια: “4xxx4”,“Δικαίωση”, “Κλεμμένα Όνειρα”, “Μια στιγμή 2 ζωές”, “Τύχη Βουνό”, “Έρωτας”, “Τα μαχαιρώματα”,”Ζευγάρια”κ.α Στο Θέατρο την συναντήσαμε σε σειρά θεατρικών παραστάσεων σε μεγάλες σκηνές και διοργανώσεις.

Έχει παίξει σε κιν/κές ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει γράψει ένα θεατρικό έργο για παιδιά, με τίτλο «Έλα στη θέση μου», που παρουσιάστηκε το Χειμώνα του 2016 στο Θέατρο Μπρόντγουεϊ.

Οι σπουδές της στη σκηνοθεσία τη φέρνουν να σκηνοθετεί ταινίες μικρού μήκους, θεατρικές παραστάσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια,συνεργάζεται με την εταιρεία παραγωγής I.P. Productions, όπου και σκηνοθετεί μεγάλα σόου που αφορούν σε γλυκό πάντρεμα της Μόδας με κάθε μορφή Τέχνης, σε πολύ σημαντικούς χώρους: Μέγαρο Μουσικής, Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, Ίδρυμα Λικιαρδόπουλου, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» κλπ. Το 2015 παρουσίασε την Τελετή Λήξης του 33ουΣπάρταθλον, σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη.