Η i.p. project είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε από ανθρώπους με πάθος για ένα ταξίδι προς την περιπέτεια ….

Δραστηριοποιείται στη διοργάνωση εκδηλώσεων και παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών. Ξεκίνησε τη διαδρομή της αναλαμβάνοντας δημιουργικά projects 6 συναπτόμενα έτη

Κάθε project απαιτεί μια ξεχωριστή διαδικασία, για να σχεδιαστεί, να οργανωθεί και να προκύψει το τελικό αποτέλεσμα. Η προσέγγιση μας στηρίζεται στο συνδυασμό ιδεών και εμπειρίας από διαφορετικούς κλάδους, προκειμένου να προκύψουν θετικά αποτελέσματα που να ενδιαφέρουν το κοινό-στόχο.

Η ομάδα μας αποτελεί τον πυρήνα της ενέργειας και της δημιουργίας μας! Έχουμε αγάπη, πάθος και όρεξη να εξερευνούμε νέες δημιουργικές λύσεις που απαντούν στις μοναδικές ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Αναπτύσσουμε και αναπτυσσόμαστε μέσα από το δίκτυο μας και τις επαγγελματικές μας σχέσεις.

Η εταιρεία απαρτίζεται από ένα καλά εκπαιδευμένο και άριστα οργανωμένο ανθρώπινο δυναμικό, με τεράστια εμπειρία στη διοργάνωση εκδηλώσεων καθώς και με ένα δίκτυο συνεργατών το οποίο αποτελείται από DJ’s-παράγωγους, φωτογράφους και cameramen, ενώ παράλληλα σκηνοθέτες , beauty director, fashion directors.
Στην IP  Project γνωρίζουμε καλυτέρα από τον καθένα πως να δημιουργούμε αξέχαστες  εμπειρίες και πραγματικά ιδιαίτερα…….στα πιο απίθανα και πρωτότυπα μέρη .

Μια ιδέα σας μπορεί να αποτελέσει κίνητρο για την πραγματοποίηση της πιο ξεχωριστής εμπειρίας.
Για εμάς το ταξίδι δεν είναι απλά η μεταφορά από ένα σημείο σε ένα άλλο. Είναι η αδρεναλίνη μιας νέας περιπέτειας, ο θαυμασμός το να ζει κάνεις στο έπακρο! Στην πορεία του χρόνου και έχοντας στο ενεργητικό της πετυχημένα project  εμπλούτισε τις υπηρεσίες της.

Τι προσφέρουμε

Επιχειρησιακή στρατηγική (η τήρηση των υποσχέσεων είναι η προϋπόθεση).

Η στρατηγική αποτελεί βασικό στοιχείο του τρόπου, με τον οποίο κάθε επιχείρηση αντιδρά στο περιβάλλον της. Ανεξαρτήτως κλίμακας, μας ενδιαφέρουν επιχειρήσεις που έχουν όραμα, ενέργεια και ουσιαστικό ενδιαφέρον για το αποτύπωμα που αφήνουν και την επίδραση που έχουν.

Δημιουργικά project (αυτό που μετράει είναι οι πράξεις).

Κάθε Project απαιτεί μια ξεχωριστή διαδικασία, για να σχεδιαστεί, να οργανωθεί και να προκύψει το τελικό αποτέλεσμα. Η προσέγγιση μας στηρίζεται στο συνδυασμό ιδεών και εμπειρίας από διαφορετικούς κλάδους, προκειμένου να προκύψουν θετικά αποτελέσματα που να ενδιαφέρουν το κοινό-στόχο.

Δημόσιες σχέσεις (σημαίνει συνεργασία).

Είναι πολύ σημαντικό έτσι εμείς αντιμετωπίζουμε τις δημοσιές σχέσεις ως κάτι πολύ παραπάνω. Επενδύουμε στο χτίσιμο υγιεινών επαγγελματικών δικτύων με διάρκεια και γνώμονα την ανάπτυξη των εμπλεκομένων επιχειρήσεων.

Σχέση σημαίνει συνεργασία, σημαίνει εμπιστοσύνη.